Prajitura Bezea cu Faina de Orez, Umpluta cu Magiun de Prune si Bombonele Aromate

O prajitura usoara, in care va veti incanta papilele gustative cu gustul de bezea in combinatie cu megiun de prune si bomboane drajeuri.

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar alb
  • 250 g faina de orez
  • gem de prune/magiun de prune
  • bomboane drajeuri
  • ornamente colorate
  • colorant alimentar rosu

Ustensile

  • tava rotunda de copt
  • hartie de copt
  • spatula de amestecat
  • mixer
  • cantar de bucatarie
cumseface
  • Cele patru albusuri se mixeaza impreuna cu zaharul pana cand compozitia nu se mai scurge de pe amestecator. Devine lucioasa, pufoasa si ca de bezea.
  • Se adauga cele 250 g de faina de orez si se amesteca totul cu o spatula pana cand faina se incorporeaza.
  • Se adauga culoare. Se amesteca, dar nu uniform. Aces efect ii va da prajiturii un aer aparte.
  • Se toarna compozitia in tava rotunda pregatita cu hartie de copt.
  • Se baga la cuptor aprox. 30 minute la 150 º C.
  • Se incearca miezul cu o scobitoare.
  • Cand gata, se lasa la racit.
  • Odata racita, se taie pe mijloc ca un blat de tort – in doua. Se umple mijlocul se magiun de prune si adaugati cateva bombonele drajeuri.
  • Se acopera suprfata cu magiun de prune si ornamente colorate.

Prajitura se pastreaza la rece. Este delicioasa, usoara si putin crunchy. Nu are gluten si nu are lactoza. O puteti servi celor mici ca desert dupa masa sau ca o gustarica intre mese. Pentru noi cei mari, merge oricand, oriunde.


Idee pentru masa de pranz: Salata satioasa cu de toate pentru intreaga familie.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s